Hoe kies je het servies voor je restaurant uit?

Zelfs de borden en het glaswerk moeten de stijl van je restaurant weerspiegelen. Commercieel servies en glaswerk voegen persoonlijkheid toe aan een restaurant en weerspiegelen de sfeer, het design en het thema van het restaurant. Hier zijn de dingen waar je rekening mee moet houden als je ze kiest.

Budget

Commerciële servies, net als restaurantzitjes en -tafels, kunnen duurder zijn dan die voor persoonlijk gebruik. Dit gezegd zijnde, komt dergelijk vaatwerk in een brede waaier van prijzen. Typisch is als je in bulk koopt, je geld zult besparen.

Als je nieuwe servies koopt, zoek dan een winkel gericht op commerciële servies of een winkel met restaurantserviezen aanbod. Bekijk hier horeca serviezen. Als je tweedehands goederen koopt, houd dan een oogje in het zeil voor aanbiedingen van uitverkopen en veilingen.

Duurzaamheid

Commerciële serviezen kunnen duurder zijn dan thuisversies, omdat ze zijn ontworpen om de constante slijtage van het restaurantgebruik te weerstaan. Zelfs die gemaakt door fijne porseleinfabrikanten zijn dikker en sterker dan hun gebruikelijke producten.

Ontwerp

Als je een diner met een 1950 thema opent, zullen klassieke witte borden en koffiemokken goed werken. Als je restaurant concept Mexicaans of Italiaans is, kun je op zoek gaan naar borden met gedurfde kleuren en ontwerpen.

In ieder geval moet je serviesgoed een weerspiegeling zijn van je restaurant thema en een aanvulling op het algemene ontwerp van je restaurant.

Commercieel servies kan worden aangepast met de naam en het logo van uw restaurant als dat je aanspreekt.

Glaswerk

Glaswerk maakt evenveel indruk als borden. Je kunt je restaurant bar aankleden met funky martini glazen, oversized wijnbekers of felgekleurde tuimelaars.

Nog een tip: Je bierdistributeur kan je vaak gratis promotionele pint glazen en ander glaswerk voor het restaurant geven. Zorg ervoor dat je je staat en de lokale likeurwetten eerst controleert om ervoor te zorgen dat je ze daadwerkelijk mag gebruiken.

Lees ook: Voordelen van carbon fiber telefoon hoesjes