Hoe vergroot je je borsten op een natuurlijke manier?

De borsten worden beschouwd als een van de grootste troeven van vrouwen. Stevige en soepele borsten kunnen alle lichaamsvormen een stuk aantrekkelijker maken. Dit is de enige reden waarom een meerderheid van de vrouwen wil bereiken vollere borsten. In dit artikel bespreken we de factoren die van invloed zijn op de grootte van de borsten en een aantal home remedies die zullen helpen bij het vergroten van je borstgrootte. Voor meer informatie over vrouwen en borsten, kun je ook terecht op de natuurlijke borstvergroting blog.

De grootte en vorm van de borsten variëren meestal van de ene vrouw tot de andere. Dit komt omdat veel factoren betrokken zijn bij het bepalen van deze aspecten. Ze zijn zoals hieronder besproken.

Welke factoren beïnvloeden de grootte en de vorm van de borsten?

Gewicht
De borsten bestaan voornamelijk uit vetweefsel. Zo kan de grootte van de borsten veranderen wanneer een individu aankomt of afvalt.

Genetica
De unieke grootte en vorm van je borsten kan ook een gevolg zijn van de genen die je van je ouders hebt geërfd. Sommige andere parameters, zoals je dieet en de omgeving waaraan je wordt blootgesteld, kunnen echter het patroon van je erfenis veranderen.

Hormonen
Je hormonen zijn een andere bepalende factor voor je borstomvang. De meeste vrouwen ondergaan fenomenale veranderingen tijdens de puberteit. Dit is te wijten aan de productie van een hormoon dat oestrogeen wordt genoemd. Een onevenwichtigheid in de groeihormonen van je lichaam kan leiden tot een slechte borstontwikkeling.

Nu je weet welke factoren een belangrijke rol kunnen spelen in de ontwikkeling van je borsten, laten we eens kijken naar enkele natuurlijke manieren die kunnen helpen bij het vergroten van hun grootte.

Natuurlijke thuis remedies voor borstvergroting

Vitaminen
Vitaminen is een van de veiligste benaderingen om je borstomvang te vergroten. Vitaminen A, B3, C en E zijn heel populair voor hun borst uitbreiding mogelijkheden, samen met de andere voordelen voor de gezondheid die zij bieden.

Terwijl vitamine A helpt bij de productie van collageen dat helpt bij het verstevigen van de borsten, vitamine B3 helpt bij het verbeteren van je bloedsomloop, waardoor de uitbreiding van de borst indirect bevorderen.

Vitamine C produceert collageen, houdt de borstcellen gehydrateerd en helpt ook bij het in evenwicht brengen van de hormonen van je lichaam die de grootte van je borsten kunnen beïnvloeden. En vitamine E helpt bij de regulering van je cholesterolniveaus die, op hun beurt, gunstig kunnen zijn voor het verhogen van uw borstgrootte.

Echter, in plaats van het nemen van supplementen, proberen en omvatten voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze vitaminen in je dieet.

Dieet
Een passend dieet is ook van groot belang als je de grootte van je borsten wilt vergroten. Sommige voedingsmiddelen die bekend staan om het stimuleren van oestrogeen en de daaropvolgende borstgroei in je lichaam zijn als volgt.

  • Vruchten die rijk zijn aan fyto-oestrogenen zoals papaja’s, appels, dadels, granaatappels en kersen.
  • Groenten zoals radijs, wortelen, sojascheuten, aubergines, knoflook en komkommers.
  • Noten zoals walnoten, pistachenoten en kastanjes.
  • Enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetzuren die voedsel zoals olijven en avocado’s bevatten.

Lees ook: Geld wisselen in Denemarken