Wat zijn de dagelijkse activiteiten van een Makelaar

Wat doen makelaars de hele dag? Voordat u kunt begrijpen wat makelaars de hele dag doen, moet u eerst het woord “typisch” uit uw woordenschat verwijderen. Makelaar Leidschenveen zal vandaag te gast zijn om alles uit te leggen. “Er is geen typische dag in onroerend goed” zegt Makelaar Leidschenveen. Of u nu met een koper een bezichtiging gaat doen , of het onderhandelen over een contract met internationale kopers via Skype, elke dag brengt nieuwe uitdagingen, nieuwe taken, en nieuwe mensen. Makelaar Leidschenveen gaat in dit artikel de dagelijkse activiteiten van een makelaar opnoemen en uitleggen.

 

Makelaars zijn meestal eigenbaas

“Makelaars zijn bijna altijd eenmanszaken” vertelt Makelaar Leidschenveen. Ze zijn echt bezig met het runnen van hun eigen kleine bedrijfje. Van het uitvoeren van administratieve taken zoals het maken van kopieën, het indienen van documenten, het bijhouden van de kosten en ontvangsten voor fiscale doeleinden, de behandeling van de dagelijkse administratieve taken zoals telefoontjes en e-mails, veel van de dagelijkse taken voor makelaars zijn hetzelfde als voor veel kleine ondernemers.

 

Aankoopmakelaar zijn

Werken met kopers is misschien wel een van de meest opwindende rollen die een agent krijgt om te spelen, maar het is gevuld met verantwoordelijkheid. Dit zijn slechts een handvol van de taken die kunnen worden geassocieerd met het vertegenwoordigen van kopers.

Agenten die werken met kopers hebben een lijst van specifieke koper-gerelateerde taken die op een dag- of weekkalender worden geplakt. De lijst omvat het helpen van kopers vinden van de juiste hypotheekverstrekkers, het onderzoeken en e-mailen van eigenschappen die voldoen aan de eisen van de klant, het tonen van eigenschappen, onderhandelen over contracten, het bijwonen van huis inspecties en taxaties, en de lijst gaat door.

Lees nu ook: Alles over de medicijn Nyastine

 

Verkoopmakelaar zijn

“Het werken met verkopers heeft ook zijn eigen taken en verantwoordelijkheden” zegt Makelaar Leidschenveen. Deze omvatten marketing en reclame van het onroerend goed, het opzetten van leveranciers voor reparaties, enscenering en foto’s, het coördineren van voorstellingen, het maken en afdrukken van brochures en ansichtkaarten, het onderhandelen van aanbiedingen, het bijwonen van inspecties en taxaties, en nog veel meer.

 

Conclusie

Dus, wat doen makelaars de hele dag? Simpel gezegd, ze spelen veel verschillende rollen van dag tot dag. Een agent moet leren om verschillende taken in evenwicht te brengen, terwijl het dienen als een all-in-one eenmanszaak, marketeer, goed geïnformeerde agent, koper vertegenwoordiger, verkoper vertegenwoordiger, en lood generator. Het maken van al deze taken passen in een dag of een week kan overweldigend zijn. Als het erop aankomt, is een makelaar de dag is over de organisatie, prioritering, en een aantal serieuze to-do lijsten.